pühapäev, 12. märts 2017

2017 kevad/suvi käekellade kollektsioon+ korpused



Tere head lugejad,


Õhus on värsked kevadised lõhnad, lilled tärkavad ning päevad on juba oluliselt pikemaks veninud- kevad läheneb!

See tähendab ühtlasi ka seda, et oodata on uut 2017 kevad/suvi käekella kollektsiooni. Kellarihma värvide valikul olen esikohale seadnud lihtsuse, stiili ja elegantsi. Uus kollektsioon on inspireeritud võitjatüüpi jõulisusest mehest ja naiste puhul graatsiast teisisõnu ilujumalannast.

-Naistele on nüüdsest saadaval beežikas-khaki pehme nahkrihm, mis on valmistatud veisenahast. Märksõnadeks on graatsilisus, elegantsus ja naiselik stiil, see aitab väljendada oma naiselikuse erinevaid tahke. 
-Meestele on saadaval julge must ja trendikas lambanahast nahkrihm, mis kannab endas tõelist mehelikust, julgust ja isikupära. 
(Iga käekellaga tuleb kaasa ka minu poolne väike üllatus - vääriskristall)





FOTO: Katrin Käis
Nüüd on küsimus Teile head lugejad, mis on meie igapäeva aksessuaarid, mis käivad meiega käsikäes?! Jah, telefon on meiega igapäevaselt nagu sukk ja saabas. Seega olen kombineerinud käekellade värvid ja toonud nüüdsest valikusse ka toon-toonis telefoni korpused, mis annavad telefonile värske lihvi. Valikuvariandid nii õrnsugupoolele, kui meestele. On see moodne või lihtsalt kaunis aksessuaar- lasen seda sinul otsustada, kuidas seda nimetada, kus võtmesõnad on modernsed, trendikad ja stiilipuhtad värvid. Samuti olen lähtunud ka kandjasõbralikusest, kus on Sinu telefoni nurgad, ääred ja kaamera kenasti hoitud.  ''Ole iseenda disainer''!


FOTO: Katrin Käis








FOTO: Katrin Käis










KEVAD/SUVI 2017 kollektsiooniga saab tutvuda minu lehel (www.kevinraabis.ee). Sellel aastal on mul palju huvitavaid ideid, mida realiseerima hakata.

PS! Ma tahan tänada kõiki inimesi ja enda meeskonda, kes on selle kõige taga suurt rolli mänginud. Minu suur lugupidamine!


Soovin Teile omalt poolt saabuvat sooja kevadet, 


Teie KR




Hi, Dear readers!


The fields are full of spring air, flowers are blooming and the days are getting longer and longer – the spring is coming!

The latter also means that a new spring/summer collection 2017 by KR is about to be released. 
While choosing the colours of the watch strap, I’ve prioritised simplicity, style and elegance. So the new collection for men is inspired by a winner mentality. And for women collection, the inspiration has come from the goddess of beauty – Aphrodite.
For women – a brand new beige/khaki soft watch strap, which is made of cowskin. The keywords are gracility, elegance and feminine style – which all help to symbolize the different sides of femininty. 
For men – a new black and trendy strap made of sheepskin, which represents the genuine masculinity, courage and personality.

(Every bought watch is accompanied by a little surprise from me – a precious stone)


But now, it’s the question for you, my Dear followers – what is it that we nowadays can’t spend a day without?!
Yes, I know, that you guessed it right. It’s obviously our cell phone. So I’ve combined the watch colours and now I have come up with the tone-on-tone phone cases, which give your phone a fresh and trendy look.
The selection is both for men and woman. Is it a modern or just a pretty accessory, I’ll let you decide that. Modernity, trendiness and purity are the three words that best describe these phone cases. Moreover, the portability of these cases is taken into consideration – the edges and corners are perfectly designed to gently protect your phone. 
„Be the designer of yourself!“

You can have a closer look at my SPRING/SUMMER 2017 collection on my website www.kevinraabis.ee And finally, this year I have a lot of interesting ideas that I am going to realise, so stay tuned.
I wish you a very happy spring time,


Yours,

KR






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar