kolmapäev, 15. august 2018

UEFA SuperCup Tallinnas



Tere head lugejad,

Suur jalgpallipäev on käes! UEFA Superkarikas 2018 mängitakse esmakordselt välja TALLINNAS A. Le Coq Arenal. Tundub uskumatu, eks? Tundub, aga see on reaalsus ja see on VÕIMAS! Tippklubid otse käeulatuses, samas nii lähedal ja samas nii kaugel. Sellist mängu Eestis vaevalt enam näha saame, vähemalt mitte lähiajaloos. Kindlasti suur päev Eesti jalgpalli jaoks! 
Kuna teema on hetkel niivõrd aktuaalne, siis paljudel on tekkinud küsimus, et mida see endast kujutab? 
Võtan selle kokku - UEFA superkarikavõistluste finaal on 43. UEFA SuperKarikas finaalmäng. Võistlust korraldab UEFA ja osalejateks on kahe tugevaima Euroopa klubijalgpalli võistluste, UEFA Meistrite liiga ja UEFA Euroopa liiga, valitsevad meistrid. Selles kohtumises osalevad UEFA Meistrite liiga 2017/18 ja UEFA Euroopa liiga 2017/18 võitjad. Kelleks on Atletico Madrid vs. Real Madrid!!! Milline maiuspala!

Üks nendest meeskondadest väljub võitjana ja saab selle uhke karika peakohale tõsta. Kes nendest kahest gigant tippklubist väljub võitjana, see selgub TÄNA õhtul. Mängu algus 22.00. Mängust teeb otseülekande ka TV6. 

Keskmine on UEFA SuperCup'i karikas.


Õnnelikul kombel avanes minul seda mängul kohapeale vaatama minna. Ütlen ausalt. Olen väga-väga elevil! Mul varasemalt puudub kogemus selliste mängude näol ning seda enam on täna mõnusalt meeliülendav tunne. 

Kindlasti on plaan Teieni tuua ka mängujärgne emotsioon ja järelkajad, seda juba lähipäevade jooksul. Stay TUNE! 

Mõnusat jalgpalliõhtut,


KR

Karl Mööli ja Markus Allastiga Premium Liiga korraldatud karikate ringreisil




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar