esmaspäev, 3. veebruar 2020

SELGUSETUST SELGUSENI 2020



Kallid lugejad,

Loodetavasti on kõigil 2020 aasta algus möödunud hästi! 

Minu kaks aastat Tallinnas läks linnulennul ning andis mulle tohtult uusi kogemusi, õppetunde ja eluks vajalikku tarkust. 
Esmalt soovin tänada Jalgpalliklubi Tallinna Kalevit vägeva kahe aasta eest. Suur tänu kogu meeskonnale, klubile, toetajatele & fännidele. 

Viimased kuu aega on olnud väljakutsuvad. Elu on nii mitmetahuline. Valus. Rõõmus. Imeline. Kombinatsioon kõigest.
Sõitsin enda sünnipäeva varahommikul testimisperioodile Soome, täpsemalt Kupiosse. Sealne testimisperiood oli ülesehitatud teleshow näol, kus kaamerasilmaga jäädvustati igat liigutust, igat sammu ja treeningut. Teleshow formaat, mis hakkab sealses telekanalis jooksma seisnes selles, kus kogu 30 mängija seast valitakse välja üks ja ainus, kes teenib KUPS'iga lepingu. Filmimine mulle meeldis, aga saate formaat mitte. Küll aga võtan kõiki hetki, kui kogemusi ning vaatangi sellele tagantjärgi kui vahvat kogemust ning seika ühest raamatu leheküljest.
Vaatamata kõigele, tagasi koju sõites, mõtlesin, et ei ole läbikukkumisi, ei ole ebaõnnestumisi, kõik on kogemused, elu läheb edasi. Igast tagasilöögist võrsub rohkemat, midagi sinulik, midagi suuremat.
Siinkoha oleks paslik tuua mulle üks meeldejäänud tsitaat Robin Sharma raamatust, mis saadab mind tänaseni: ''Elu ei anna sulle seda, mida sa tahad, vaid seda, mida sa väärid''. Huvitav ja mõtlemapanev.

Taamal massiivne St.Peteri kirik vanalinnas.








Saatusel on oma rada.

Tänaseks päevaks on elu mind toonud Saksamaale. Regensburgi. Kus seda blogipostitust hetkel kirjutan. Hotellitoas ja mõtteid lennutades.






Alguse sai kõik 27.jaanuaril, kui mulle tuli telefonikõne agendilt. Mõned tunnid hiljem pakkisin kohvri ja lendasin - Tallinnast-->Brüsseli & seejärel Brüsselist--> Müncheni. Kohale jõudes teretas klubi poolt saadetud auto ning ees oli tunnike sõitu Regensburgi. Regensburg on ilus linn. Mägine. Kaunis. Siin elab ca. 150 000 elanikku viimaste andmete järgi ning seda nimetatakse ka Ülikoolilinnaks, kuna siin õpib üle 30 000 tudengi. See linn oli 2014 aastal TOP30 enim külastavate linnade edetabelis sees. Ilm on hetkel siin kõikuv - vihmane, soe, päikseline. Viimased päevad olnud 11 kraadi juures, aga kaootiline, korra sajab, siis jälle päike paitab. Pole see kevad enam kaugel. Lõuna-Saksamaal saabub kevad varem.
Regensburg. Vaade vanalinnale.


Rääkides klubist, siis siin on kõik proffessionaalne. Vastuvõtt on olnud soe ja sõbralik. Mängijad on avatud ning abivalmid. Hetkel on meil hooaja ettevalmistus ning 7.märts saab hooaeg siin alguse.
Enne seda peame 5 sõprusmängu, kus esimese saime sel laupäeval peetud. Võidunumbritega 5:0.

Esimene ametlik Sõprusmäng SV Donaustauf'i eest.
5:0 võit.

Püüan end siin mõnusalt sisse seada ja siinnse eluga kohaneda. Naudin protsessi ja jalgpalli mängimist. Armastan seda!
On aeg keerata uus lehekülg ja kirjutada see peatükk nii vinge, kui võimalik!
Elu võib pöörduda sekundiga 190 kraadi. Tänasel päeval on sõnad -kannatlikus, alandlikus, usk, saanud teise tähenduse. 
Siin on artikkel ka kohalike poolt kokkuvõetud;
https://www.fupa.net/…/sv-donaustauf-donaustauf-verpflichte…



AGA TAHAN TÄNADA KÕIKI, kes on olnud kõrval ja seda karusselli minuga rännanud. 💙
Ma olen väga-väga tänulik, TE OLETE minu inspiratsioon!



TEATE SEDA!

KR

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar