teisipäev, 13. september 2022

KÜLASTUS - HAPPY AGING MEDITSIINIKLIINIK


Tere head jälgijad,

Ehk on mõned teist märganud, kui 2 nädalat tagasi Tallinnas preventatiivset ja teadusepõhist meditsiinikliinikut Happy Aging väisasin. Võtsin teadlikult aja, et näha muutusi, mõjusid ja toimet, mis peale seda protseduuri minuga oli. Minu põhjus seda protseduuri proovida oli konstantne väsimus ning energiavaegus. Tundsin, et mul on vaja muutust, abi. 

Tallinnas salogi jõudes tervitas mind juba posiivne ja harmooniline aura, usaldus, mis tekitas koheselt mõnusa koduse tunde. Minu jaoks räägib energia oma keeles ning tunnetan kohe, kas olen õiges kohas ja õigete inimestega. Kohale jõudes tervitas mind koheselt 4 naerusuist, elurõõmsat ning professionaalset arsti. Kohene sisemine klikk ja harmooniline sünergia oli saavutatud. Vägev! 

Esialgu koostasime abivalmis arsti Sandraga ning kaardistasime konsultatsiooni käigus minu tervisliku seisundi ning koostasime tegevusplaani. Peale 30 minutilist vestlust ja kaardistamist läksime valmis seatud  kabinetti ning alustasime protseduuriga. Hubane, rahulik muusika taustaks ning tõeline vaikuse oaas, kus samal ajal keha täitub mineraalide ja vitamiinidega ning sina saad meditatiivses seisundis seda nautida. 

Tänasel päeval, peale 2 nädalat protseduuri proovimist tunnen end vitaalselt, energiliselt ning palju elurõõmsamalt. Tunne on tõesti hea! 

Peale selle pakuvad Reviv Tallinn & Happy Aging kõiksugu analüüse, läbi mille saad personaalne terviseplaani. Seejärel selgitatakse välja, millest on sinu organismis puudust, tuuakse välja kõik dieediga seotud küsimused, sinu geneetilised eeldused ja tugevused, treeningute maht ning analüüside käigus selgub mida sinu keha vajab, et organismi heaolu suurendada ja võidelda põletikega ning haigusi ennetada. 

Parim Boost peagi saabuvasse sügisesse! 







''Tervis on rikkus'' . 

Loe lähemalt: https://happyaging.ee

või siit: https://revivme.ee

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar