esmaspäev, 12. juuni 2017

KR BRÄND EESTI LENNUFIRMA NORDICA PARDAL


Head lugejad,


Viimased kuud on möödunud töökalt ning mul on rõõm teatada, et koostöös Airo Catering Service'ga on minu käekella bränd KR saadaval Eesti lennufirma Nordica pardal Pilvepoes.


Kui mulle postkasti selline kiri ja pakkumine tuli, siis ma ei mõelnud sekundikski. See on uks Euroopasse. Mul on kõige selle üle väga hea meel!!

Toon Teile ka Lennufirma Nordica kohta mõningad infokillud: 

  • Nordica (Aktsiaselts Nordic Aviation Group) on Eesti rahvuslik lennufirma, mille kodulennujaamaks on Lennart Meri Tallinna lennujaam. LOT Polish Airlinesi platvormil teenindatakse lende 19 sihtkohta. Ettevõtte omanik on Eesti Vabariik
  • Koostöö Kesk- ja Ida-Euroopa juhtiva lennufirmaga LOT3.
  • Nordica korraldab lende üheksateistkümnesse sihtkohta
  • Nende hulgas: 
  • Amsterdam, Berliin, Brüssel, Göteborg, Groningen, Hamburg,Kiiev, Kopenhaagen, München, Nice, Odessa, Örebro, Oslo, Peterburi, Rijeka, Split, Stockholm, Tallinn, Trondheim, Varssavi, Viin, Vilnius, Berliin, Hamburg, München.
  • Lisaks aastaringsele lennugraafikule saab nüüd otselennuga reisida veel 6 Euroopa populaarsesse puhkusepaika. Eesti lennufirma pakub kõige rohkem otselende Tallinnast, teenindades hetkel 18 pealinnast lähtuvat liini.
  • Suvehooajal jätkab Nordica jõudsat laienemist ja avatakse kolme uut sihtkohta. Otselende hakatakse pakkuma Peterburi, Göteborgi ja Hamburgi.
  • Nordic Aviation Group teenindas 2017 esimese kolme kuu jooksul 58 468 reisijat.

Nordica moto: ''Eesti moodi eriline''
Siinkohal tänan kõiki sõpru/tuttavaid/koostööpartnereid, kes on olnud suureks abiks nii nõu kui jõuga. Kordaminekute ja edu taga on alati meeskond, seega SUURED tänusõnad, kes on sellele panuse andnud: Tauno, Priit, Mart, Marek, Ervin, Ergo, Cristo, Heiko, Kristjan, Heiko, Monika, Triinu, Siiri, I.Peterson, Goldtime, J. Ostrat & Maitseelamused Grupp, Copy.ee, Jalgpallikool Tammeka, Myfitness, Ajasepp OÜ, K.Käis Photography, Gravex, Goodnews portaal ja muidugi neid on veel ja veel, igaljuhul tänusõnad kes on vähegi abiks olnud.
AITÄH!

Ainult heade soovidega,

KR




Dear readers,

Last couple of months have passed in hard-working mode and I’m glad to announce that in cooperation with Airo Catering Service, my KR brand watches are now available in Estonian flight company Nordica Cloudshop.
When I got this offer I didn’t think twice. It opens a door to Europe for me. I’m extremely happy!
A little bit information about Nordica:
  • Nordica (Nordica Aviation Group Ltd.) is the state-owned Estonian flag carrier based at Lennart Meri Tallinn Airport. 
  • They do cooperation with Central and East-Europe flag carrier LOT3.
  • They fly to 19 different destinations, including: Amsterdam, Berliin, Brüssel, Göteborg, Groningen, Hamburg,Kiiev, Kopenhaagen, München, Nice, Odessa, Örebro, Oslo, Peterburi, Rijeka, Split, Stockholm, Tallinn, Trondheim, Varssavi, Viin, Vilnius, Berliin, Hamburg, München.
  • In addition to all year round flight plans, Nordica also offers direct flights to 6 popular vacation destinations in Europe. The company offers the most direct flights from Tallinn, at the moment 18 lines from the capital.
  • During the summer period, Nordica continues to escalate and will start to fly to 3 new destinations - St. Petersburg, Göteborg and Hamburg. 
  • In the first three months of 2017 Nordic Aviation Group served 58 468 passengers. 

Nordica moto: “Special in Estonian way”
www.nordica.ee

I want to thank all my friends and cooperation partners who have always been there for me. There is always a whole team behind every success story and therefor I want to say BIG thanks to Tauno, Priit, Mart, Marek, Ervin, Ergo, Cristo, Heiko, Kristjan, Monika, Triinu, Siiri, I.Peterson, Goldtime, J. Ostrat & Maitseelamused Grupp, Copy.ee, Jalgpallikool Tammeka, Myfitness AS, Ajasepp OÜ, Gravex, Goodnews portal and of course there are actually a lot more people involved.
Thank you from the bottom of my heart!

Best wishes,

KR





2 kommentaari:

  1. Tere,
    Olen nüüd juba päris tükk aega netis surfanud ja mitte kuskilt ei leia firma nime mille alt kõnealuseid kellasid müüakse. Seadusesätteid vast ei hakka tsiteerima, pigem küsiks lihtsalt ja lühidalt:
    Milline on firma nimi mis müüb KR käekellasid?
    Kas on mingi põhjus selleks et selle ettevõtte nime mitte üheski artiklis, blogis ega kodulehel ei avaldata?

    Ette tänades,
    AJ

    VastaKustuta